VIŠE OD 300.000 ARTIKALA NA JEDNOME MJESTU!              

O nama

Prodavaonica moto opreme, te dijelova za skutere i motocikle Auto Moto Market uspješno posluje od svibnja 2011. godine, isprva kao obrt, a od 2015. godine u sastavu tvrtke E Market j.d.o.o.

Prateći trendove i u želji unaprjeđenja poslovanja, a u suradnji s našim partnerima izradili smo ovaj web shop, kako bi Vama, našim kupcima, omogućili vrhunsko iskustvo kupovine iz udobnosti svoga doma, ponudivši više od 300.000 artikala na jednome mjestu.

U prodavaonici, osim proizvoda koji su na skladištu možete kupiti i preuzeti sve proizvede sa web shopa bez troškova dostave, po internetskim cijenama. U ponudi imamo i mnoge druge proizvode, različitih brandova, koji nisu istaknuti na web shopu. Najveća smo moto trgovina u ovom dijelu Hrvatske. Posjetite nas i bit ćete ugodno iznenađeni odličnom uslugom i još boljim cijenama!

Osim moto opreme i dijelova kod nas možete kupiti sve modele iz palete proizvođača, KYMCOPEUGEOT ScootersNIU Electric i drugih.. Ovlašteni smo distributeri i serviseri navedenih marki.

Adresa trgovine:

Auto Moto Market

B. J. Jelačića 13

34000 Požega

tel.: 034/623-034

0 produktů k porovnání UsporedbaPrikaži usporedbu